HOME WIE ZIJN WIJ? WAT DOEN WIJ? ACTIVITEITENKALENDER FOTO'S NIEUWSBRIEF IDEE INSTUREN VRIJWILLIGERS LINKS CONTACT
ACTIVITEITEN-
KALENDER
01-04-2024
Paaseieren zoeken bij het Huys ten Donck
26-04-2024
Vrijmarkt Dillenburgplein
27-04-2024
Koningsdag Dillenburgplein 2024
01-04-2024
Paaseieren zoeken bij het Huys ten Donck

Ideeteam organiseert Paaseieren zoeken bij Het Huys ten Donck
Inmiddels volgens traditie kunt u op 2e Paasdag op maandag 1 april a.s. eieren zoeken in het Park van Stichting Het Huys ten Donck. De eieren liggen verstopt in het Park en volgens een speciale route komt u door middel van puzzelen, sport en spel bij de plaats waar de eieren verstopt zijn in het prachtige Park . Dus kom gezellig met uw familie met kinderen en kleinkinderen of met vrienden naar het Donckse Bos.
Vanaf 11.00 uur tot en met 15.00 uur is iedereen welkom in het Donckse Bos. Entree is € 3,00 per persoon (voor kinderen vanaf 2 jaar). Kaarten zijn verkrijgbaar online via: https://ticketview/shop/huystendonck.
Om één en ander in goede banen te kunnen leiden, is de ticketverkoop voor een maximum aantal kinderen afgesteld per uur en is er dus een beperkt aantal kaarten beschikbaar. U kunt de door u gewenste starttijd en aantal personen aangeven, zodat de organisatie zoveel mogelijk kinderen de kans kan geven eieren te zoeken. De aanvangstijden die u reserveert hebben een inloop tijd van maximaal een half uur. Bijvoorbeeld: vanaf 11.00 uur heeft u 30 minuten tot uiterlijk 11.30 uur de tijd heeft om te starten etc.
Heeft u speciale vragen dan kunt u contact opnemen met Anja de Geus via: wjdegeus@hetnet.nl

Parkeren graag aan de Donckselaan of boven langs de Ringdijk tegenover Het Huys ten Donck. Entree Paasevent is bij het Tiendgebouw op het parkeerterrein van Het Huys ten Donck aan de Benedenrijweg 461 te Ridderkerk.

NB: Het is niet toegestaan zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen.

Deze activiteit wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met Ideeteam Slikkerveer en Stichting Het Huys ten Donck.
Graag tot 2e Paasdag!
Klik op de flyer voor een vergrotingCopyright 2008 - 2024 Ideeteam Slikkerveer - Laatst bijgewerkt op: 23-04-2024 - Disclaimer - Statistieken